Svalbard – Naturopplevelser helt utenom det vanlige

Livet som kunstner er utvilsomt herlig, men også tidvis svært krevende. For hva er vel verre enn perioder der du har gått deg fullstendig fast, og finner null inspirasjon til ditt neste mesterverk?

Løsningen er ofte å koble fullstendig av, og kanskje ta seg en ferietur – oppleve nye plasser, se ting du aldri har sett før, og bli kjent med mennesker du ikke ante eksisterte. Da skal du se at penselen begynner å bevege seg raskere enn du kan si «Munch».

Men hvor skal du dra? Hvor er det man finner den etterlengte inspirasjonen? Hva men en annerledes tur, der du kan utforske polarsommer på sitt beste, og oppleve solen som aldri går ned? Du vet sikkert hvor jeg sikter til – nemlig Svalbard!

Bestill tur og sjekk inn på hotell Svalbard, og du er garantert en opplevelse helt utenom det vanlige. Her kan du kombinere frilufts ekspedisjoner, med kulturelle innslag, og selvsagt god mat og drikke. I tillegg vil den storslåtte naturen og det rike dyrelivet gi en usedvanlig opplevelse du aldri vil glemme. Kanskje du finner inspirasjon til å lage flere kunstverk i stedet for bare ett?

Uansett, Svalbard er og vil alltid forbli arktisk på sitt aller ytterste. Et mer unikt eventyr skal du lete lenge etter. For hvem vet, kanskje det var her ditt mektigste maleri fant sin inspirasjon? Det er nemlig ikke utenkelig. For hvem har vel ikke blitt bergtatt av det vakre nordlyset som danser på himmelen, eller de kritthvite fjellene som ruver i det fjerne?