Velkommen til siden vår Pozters. Her snakker vi om masse som er relatert til kunst. Du er helt sikkert på siden vår fordi du er glad i kunst og det er det ikke noe tvil om at vi er også. Du vil finne flere artikler her hvor vi snakker om forskjellig kunst. Vi snakker for eksempel litt om kunst i offentlige bygg og kunst i private hjem. Du finner blant annet bygg som er laget på en måte som får frem kunsten i det og du kan besøke forskjellige museum for å se på kunst. Vi har alle en mening om hva som er kunst og hva som ikke er kunst.

Selv om flere mennesker har forskjellige om hva som er kunst, så liker vi å tenke at det er viktig hva man synes er bra selv. Du kan synes det du tegnet eller bilde du tok var så bra at du kalte det kunst og hang det opp på vegge. Du kan også ha tatt en tur på en museum og sett et bilde der som du virkelig synes var kunst. Så klart er det noe som blir sett på som mer kunst enn andre ting og dette er vi klar over, men vi tenker at hvis du for eksempel liker å ha kunst i hjemmet ditt så er det viktig at det passer deg. Du trenger ikke kjøpe et maleri til 10 000 kr.

I hjemmet er det viktig at det skal være kunst for deg. Du vil nok kunne kjøpe kunst som ikke er så dyrt, selv om mye kunst er ganske dyrt. Du kan også lage noe du selv mener er kunst og dermed henge det opp på veggen. Uansett om det er privat kunst eller profesjonell kunst, så er kunst flott. Vi er veldig glad i det og du er helt sikkert glad i det også.

Ta gjerne en titt på hva annet vi snakker om på nettsiden vår.