På utkikk etter hvilket hotell i Oslo som har den flotteste kunsten?? Her er oversikten du trenger! Dette er hotellene du må besøk, skal du nyte vakre kunstverk på vei til hotellrommet.

 

Clarion Hotell

Midt i hjertet i av Oslo, like ved Oslo S i Barcode finner du eksklusive Clarion Hotel. Hotellet tilbyr en kulturell opplevelse bestående av utstillinger og art walks. Her kan du til og med beundre originale varer fra selveste Edvard Munch! Elsker du malerier er dette hotellet for deg, da gangene her er som sin egen lille kunstutstilling.

 

Hotell Continental

Et hotell med bred satsing på kunst og kultur, noe som vises allerede før du har entret hotellet. Med vegger prydet av kunst og inngangsparti voktet av skulpturer, kan du beskue spennende kunst til og med utenfor hotellet. Det beste er at skulpturene er rullerende, slik at de skiftes ut fire ganger i løpet av året. En god unnskyldning til gjenvisitt med andre ord.

 

Grand Hotell

Kanskje det mest kunstneriske hotellet du finner i Oslo. Hotellet som ligger rett ved slottet i Karl Johan, huser utallige skulpturer og malerier fra både kjente og ukjente kunstnere fra hele verden. Luksushotellet som er et av Oslos vakreste bygg, har i en årrekke ønsket verdensledere og kjendiser velkommen.

 

The Thief

Spahotellet tilbyr mer enn avslappende massasjer og fantastisk utsikt over Oslofjorden. Fellesområdene er fulle av eksklusive malerier og møblene oser eleganse med klare referanser til samtidskunst. I tillegg ligger Astrup Fearnley museet bare et steinkast unna.