Utforsk Vestlandet og dens kunstnerisk skatter

Vestlandets er kjent for sitt mektige landskap med trange fjorder som skjærer inn mellom fjell, de høyeste fossefallene og isbreer som aldri smelter. Her får du sett verdens nest lengste fjord, Sognefjorden, og de berømte fjellformasjonen rundt Lysefjorden. Men Vestlandet er også plassen hvis du ønsker å utforske en imponerende samling av unike kunstskatter fra både inn- og utland, fortid- og nåtid.

Se det beste av storheter som Picasso og Munch, samt design, samtidskunst og kunsthåndverk. Sjekk inn på hotell i Bergen og nyt det beste kunstverden har å by på.

Kunst i Bergen

Gå langs idylliske Lille Lungegårdsvann og besøk plasser som KODE Kunstmuseer og Bergen Kunsthall. Der kan du vandre gjennom historiske norske begivenheter og se en av verdens fineste kunstsamlinger av Edvard Munch. Eller kanskje du heller vil se Picassos erotiske grafikk, som er helt sentral i den grafiske kunstens historie. Man finner noe til enhver smak og KODE sitt eget barnemuseum gjør at du kan reise med hele familien!

I tillegg finner du en rekke severdigheter og gallerier med både faste og skiftende utstillinger rundt om i Bergen. Plasser som Hordaland kunstsenter og Panorama Art er for deg som er interessert i økt kjennskap om bruk av billedkunst og kunsthåndverk. Eller vandre rundt i Bergens gater og se på skulpturer av blant annet Edvard Grieg og Henrik Ibsen. Ha en kunstfaglig debatt med dine venner, mens du nyter estetisk kunst etter din smak. Besøk Vestlandet og få en kunstopplevelse som både inspirerer og overrasker!