Slapp av og bli et nytt menneske

Så hva når man er helt utarbeidet og bare ønsker å slappe av skikkelig? Ese ut i en passe myk lenestol, ha noen som passer opp med noe smakelig i koppen eller glasset, ikke trenge å fikse noe selv. Ha en meny foran seg og grunne på hva man skal velge – eller hvorfor ikke velge alt, siden det ikke er du selv som skal lage det.

Legg til dette en deilig massasje, kalde og varme bad, badstu med myke håndklær som dufter friskt, og alle tanker på hverdagen vil snart være vekk.

En helg på et moderne spa hotell i flotte omgivelser er en opplevelse som de fleste setter pris på. Ta et skritt ut fra hverdagen, slipp kreativiteten din fri og bare slapp av på et flott spa-hotell med full service i alt fra første øyeblikk da du er der. På bare en weekend vil du gå fra å være trøtt og kanskje litt stresset, til å komme ut av helgen rolig og harmonisk.

Det er mange muligheter når det kommer til hvilket spa-anlegg man skal velge; beliggenhet, program, treningsmuligheter og andre kriterier. For den som er kunstinteressert er det noen spa-hoteller som er mer velutstyrt enn andre, og noen av de ligger godt plassert i relativt nær beliggenhet til større byer i Sør-Norge.

Hvis du tar turen om Larvik en helg vil du ikke bli skuffet. Her finner du et flott spa i historiske omgivelser, beligget ved utløpet av den klassiske Farrisvannet. For den som søker ro, mental trening og rening men også litt fornøyelser for øyet er dette et flott sted å spandere en helg på.

Så hvorfor ikke samle gjengen, legge vekk alle tanker på alt som er av hverdag, ta på tøfler og badekåpe, senk deg ned i en deilig jacuzzi og glem alt det vanlige i noen dager. Hvis det føles langsomt å likke sånn i flere dager er det bare å få på seg badekåpen igjen og ta en tur i selve hotellet og fordøye den mangfoldige kunsten som henger i på veggene, eller hvorfor ikke bare sitte ned, hvil og nyt av den flotte utsikten. Du vil komme tilbake til hverdagen som et nytt menneske.