Oslo reiseguide for kunstkjenneren


På jakt etter å oppleve ny og spennende kunst? Oslo er plassen for deg som elsker å oppdage noe nytt. Her er det kunstverk på rad og rekke, fra både kjente og ukjent kunstnere.

Hovedstaden har i en årrekke vært en besøksplass for kunstelskere, og her finner du mesterverk på plasser du minst skulle ane det. Bo på hotell i Oslo og oppdag de skjulte perlene. Her er to tips til hvordan du kan finne noe nytt.

Gå en tur

Det fine med Oslo er at du finner kunst uansett hvor du er. Derfor er det ikke mer som skal til enn å ta seg en liten gåtur for å se noe nytt. Alle kunstfanatikere kjenner til de største plassen som Astrup Fearnley og Munch Museet. Men du kan oppleve så utrolig mye mer enn dette hvis du bare tar beina fatt og åpner øynene. Plutselig har du snublet over et fantastisk verk. Det kan være så lite som en bygning eller en statue, men likevel være en nytelse å se på.

Sjekk TripAdvisor

På TripAdvisor får du full oversikt over hva som er verdt å besøke i en by. Tidligere besøkende kan også ha gitt en liten tilbakemelding om plassen, slik at du får et innblikk i hva du faktisk besøker. Her er det også mulig å se bilder av plassen. Det fine med TripAdvisor er at det er en effektiv måte å finne nye steder på. Selv de minste og ukjente stedene er på denne siden. Dette gjør at du kjapt og enkelt kan finne nye plasser å besøke.