Litt om kunst i offentlige bygninger

I og med at du er inne på denne nettsiden og leser denne artikkelen så tror vi du er ganske så interessert i kunst. Det er det heller ikke noe tvil om at vi er. Vi vil gjerne snakke litt om kunst, men litt mer spesifikt så er dette kunst i offentlige bygninger.

Kunst i offentlige bygninger varierer utrolig masse. Du finner massevis av kunst i Norge. Dette finner du i flere offentlige bygg og i et livsstilshotell i Oslo med vakre bilder og som er laget på en vakker måte. Du vil kunne se hvordan det er pyntet med vakre gjenstander og selve bygget er flott – både på innsiden og utsiden. Vi kaller dette kunst.

Det er veldig moderne kunst og dette er det mange som liker. Du kan se at flere av veggene er av mur og en trapp er av glass. På utsiden er det verandaer og planker som er lagt på en veldig flott måte som gjør det ser flott ut.

Spa, svømming og trening

The Thief er ikke bare et hotell. Det er også spa. Her kan man bare dra på seg morgenkåpa. Heisen går helt ned til spa avdelingen. Du kan kose deg masse med tyrkisk spa eller noe som kalles marokkansk leirebehandling. Er du en fan av spa, så vet du kanskje at dette er bare få ting noen spa tilbyr til kundene sine.

Vanlige massasje er også tilstede og du kan for eksempel få rensing av fjeset eller neglebehandling. Du kan ta en dukk ned i svømmebassenget eller trene også. Vi vil jo si at dette er litt som spa også selv om det er trening. Det er veldig godt og behagelig for kroppen, spesielt svømmebassenget.

De som er glad i kunst burde ta en titt på denne destinasjonen fordi er kan du virkelig oppleve en fantastisk dag eller to, og i tillegg se utrolig flott kunst og hvordan alt er bygget opp.