Dra til Bergen for en kunstnerisk helg

Uavhengig om du er kunstfanatiker eller ikke, er Bergens imponerende kunstutstilling noe du bare må oppleve! Du får se det beste av storheter som Munch og Picasso, sammen med design, samtidskunst og kunsthåndverk. Samlingene ligger et steinkast unna hverandre langs fantastiske Lille Lungegårdsvann midt i sentrum. I tillegg finner du en rekke gallerier og severdigheter rundt om i Bergen med både skiftende og faste utstillinger. Så sjekk inn på hotell i Bergen og utforsk en imponerende samling av kunstskatter fra både inn- og utland, fortid- og nåtid. Her er våre anbefalinger:

KODE kunstmuseer

Et av Nordens største kunstutstillinger! Består av totalt fire forskjellige kunstmuseer og har en bred samling av norsk samtidskunst, samt landets største samling av kinesisk kunst. Vandre gjennom eventyrlige høydepunkter i norsk historie og se en av verdens fineste kunstsamlinger av Edvard Munch. KODE har også et eget kunstmuseum for barn, så ta med familien og nyt noen av det ypperste kunstverden har å by på!

Bergen Kunsthall

Er du mer opptatt av internasjonal samtidskunst, er Bergen kunsthall noe for deg. Senteret arrangerer live- konserter og klubbkvelder i helgene, der du kan omgås dine venner mens dere debatterer kunst eller samfunnsrelaterte temaer. Avslutt turen med en fantastisk lunsj på deres egen Landmark kafe.

Hordaland kunstsenter

Dette er plassen hvis du ønsker økt kjennskap til bruk av billedkunst og kunsthåndverk. Kunstsenteret har som formål å ivareta og utvikle en kunstnerstyrt formidling av billedkunst og kunsthåndverk, samt å sikre kunstnerisk ytringsfrihet. Opplev en kunstfaglig utveksling i ulike geografiske og politiske sammenhenger.

Panorama Art

Varierende salgsutstilling med over 125 anerkjente kunstnere fra hele verden. Har finner man noe til enhver smak og prisklasse. Passer både for deg som er på lavbudsjett- tur, eller som ønsker å «slå på stor tromma». Panorama Art tilbyr en spennende kunstopplevelse som både inspirerer og overrasker.