Dette er de 5 flotteste hotellene i Bergen!

Planlegger du bergenstur i vinter, men usikker på hvilket hotell du skal bo på? Her er fem flotte hotell i Bergen vi ville ha bodd på; 

Bergen Børs Hotel

Et nydelig hotell midt i hjerte av byen. Du kommer ikke nærmere sentrum enn det du gjør her. Hotellet ligger i det historiske børsbygget, og byr på en er herlig kombinasjon av en moderne og klassisk stil. 

Hotel Oleana

Et stilfullt og trendy hotell du garantert ikke har sett maken til! Innredet med friske farger og stilig møblement, byr Hotel Oleana på en unik opplevelse. 

Clarion Hotel Admiral

Et anerkjent hotell midt i sentrum, med gangavstand til alt. Her får du utsikt over vakre Bryggen, og du har kort vei til både fisketorget og kjøpesentret. Hotellet passer til enhver anledning, både om du reiser med en venn eller din kjære. 

Hotel No 13

Et lite design hotell midt i Bergensentrum. Her får du freshe farger, stilige innredning, og ikke minst avslappende hotellrom. Ønsker du en kjapp middag får du også en sjelden mulighet til å spise kanskje Bergens beste burger på hotellets restaurant.

Tilgang til restauranten er nesten verdt hotelloppholdet alene, og du kan selvsagt velge imellom et bredt utvalg av både drikkevarer og middagsretter. 

Zander K Hotel

Et av Bergens rimeligste hotell! Her får du enkle, men samtidig superflotte rom til en veldig god pris. Hotellet har også gangavstand til nesten alt, og Jernbanestasjonen ligger bare en knapp kilometer unna. Dette er rett og slett et fantastisk hotell om du ikke ønsker å betale for mye.