Dekorere stuen med posters

Du er kanskje blant alle dem som har tilbrakt langt mer tid i hjemmet enn normalt de siste månedene, og er kanskje blitt trøtt og lei av å se de samme veggene dag ut og dag inn. Da er det kanskje en idé og gi oppholdsrommet og stuen en liten ansiktsløftning.

Tittelen “dekorere stuen med posters” får deg kanskje til å trekke på smilebåndet og se for deg det gamle ungdomsrommet, tapetsert med posters av popgrupper, rockeband og favorittene blant skuespillere og fotballspillere, eller kanskje en replika av en gammel kinoplakat. En gang for lenge siden var det faktisk en kollega som sa til meg at han var glad for at vi heldigvis gikk videre i livet og utviklet oss til å foretrekke annen type kunst, så ikke stuen fortsatt var kledd med posters og plakater etter hvert som vi ble voksne. Men saken er faktisk den at posters og plakater er blitt mer trendy og populært enn noensinne, også utenfor barne- og tenåringsrommet.

En av grunnene til dette er at det stadig blir et større og større utvalg av posters, med alle mulige tema som passer alle slags interiør og stilarter. Du finner alt fra populære klassiske masseproduserte motiver til mer sjeldne og eksklusive designermotiv. Felles for dem alle er at de er en rimelig og enkel måte å dekorere veggene, og at de enkelt lar seg bytte ut og lagre til senere bruk. De fleste plakatene kommer i sammenrullet rør-emballasje, i et utvalg av standardstørrelser. Dermed kan du investere i noen flotte rammer og enkelt bytte ut motivet slik det passer deg, og enkelt oppbevare de som ikke er i bruk i skapet uten at de krever noe særlig med plass.

Hvorfor ikke bruke ferien til å gjøre stuen ny med noen friske posters. Om det fortsatt ikke frister så veldig å dra ut i samfunnet for å handle igjen, så finner du et rikt utvalg av posters på Internett, der vi blant annet kan anbefale nettbutikken til confidentliving.no som er Norges største sortiment av møbler & hjemmeinnredning med et stort utvalg av både posters og passende rammer. Kos deg med alle de flotte motivene der ute, vi er sikker på at du vil finne det rette til din nye og trendy stue.