Bli inspirert av vakre Bergen!

Er du i gang med ditt neste kunstverk, men kjenner at du mangler inspirasjon og kreativitet? Mangel på ideer fører til frustrasjon og tilslutt har du brukt timer på å irritere deg over deg selv. Så, hvor skal du finne inspirasjon i de mest håpløse øyeblikk?

Bo på hotell i Bergen og få inspirasjon av byens vakre natur og estetiske bygninger.

Kreativitet kommer når du minst venter det

Selv de største og mest anerkjente kunstnerne hadde perioder der kreativiteten stoppet opp. Men for mange av dem var det nye impulser som skulle til for å finne tilbake til kreativiteten.

Edvard Munch for eksempel fant inspirasjon til maleriet skrik da han vandret langs Ekeberg med utsikt over Oslo. Han beskriver selv at den blodrøde himmelen ga han en skremmende følelse av angst. Gjennom naturen følte han et uendelig stort skrik bre seg i kroppen.

Bergens spennende variasjon av yrende byliv og dyrerike natur kan derfor være inspirasjonen du trenger.

Idylliske fjorder og historiske bygninger

Gå langs anerkjente bryggen og kjenne kreativiteten strømme! Her kan du utforske Bergens innholdsrike historie. Bygninger fra byens første bebyggelse ligger her og vil gi deg en følelse av å reise tilbake i tid.

Ta med lerretet og mal underveis. Her er ligger det mange potensielle mesterverk.

Bergen er også omkranset av idylliske fjorder som skinner i havet. Ta en kort båttur og se elver som skjærer i gjennom fjell eller mektige fossefall som stuper fra de bratteste breer. Besøker du Fløyen kan du også nyte solnedgangen med utsikt over Byen, og fjordene som skimter i det fjerne.

Bergen er utvilsomt en plass verdt å besøke for den kreative kunstner.