5 plasser du må besøke i Oslo

På utkikk etter en kunstnerisk storbyferie? Bo på <a href=https://christianiateater.com/>hotell i Oslo</a> mens du dykker gjennom et hav av kunstverk! 

Oslo er plassen for deg som liker å utforske og oppleve varierte utstillinger fra både fortid og nåtid. Beundre kjente historiske kunstverk som skrik eller internasjonal samtidskunst. Byens mange bygg kan også minne om sin egen kunstutstilling! 

Her er 5 tips til plasser du burde besøke:  

Munch Museet 

Munch museet er arven etter Edvard Munch og ligger på Tøyen. Museet består av over 42 000 unike objekter og inneholder verdens største samling av Munch.  

Munch etterlot alle sine eiendeler til Oslo kommune som en gave da han ikke hadde noen etterkommere, og Museet åpnet i 1963—på hundre års dagen til Munch. 

Museet byr på en enestående kunstopplevelse, så ta et dypdykk i historien og finn ut hvordan Skrik endte opp som et av verdens mest kjente malerier. 

Salt 

Opplev et annerledes kunstprosjekt på Oslo-kaia med utsikt mot Operaen. Salt som er en av hovedstadens største uteserveringer, har samlet kunstprosjekter, musikk, arkitektur og mat på samme plass.  

Her kan du nyte en kald pils i sommervarmen eller en varm kopp kaffe ved båltønna om vinteren. Salt er åpent hele året og inkluderer konserter, kunstutstillinger, badstue og saunaer med mer! 

Kunsthall Oslo 

Dette er plassen hvis du er på utkikk etter et ikke- kommersielt kunstrom. Kunsthallen på Bjørvika viser internasjonal samtidskunst, og er en plass du kan oppleve ulik kunst for hver dag som går.  

 Kunstnernes hus 

En av Norges viktigste visninger av Norsk og internasjonal samtidskunst. Bli med på debatter, se foredrag og filmvisninger, eller beundre kunst på omvisning. Kunstnerens hus tilbyr en komplett kunstopplevelse.